Gratis sierlijsten stalen thuisbezorgd

Met Orac stalen vind je de ideale match voor je interieur. Veel stalen passen door de brievenbus, thuisblijven is niet nodig. Sierlijst stalen zijn gratis. Betaal alleen € 3,95 verzendkosten

De meeste stalen zijn op voorraad en versturen we dezelfde dag per brievenbus post. De levertijd zie je in het formulier, zodra je een staal hebt gekozen.

Meerdere stalen met verschillende levertijden? Ga dan uit van de langste levertijd. We verzamelen jouw stalen en versturen ze in 1 pakketje.
Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Zoek een staal in het stalenformulier. Of selecteer een product naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toegevoegd op het staalformulier hieronder.
Meer stalen kiezen


Orac Stalen

Veelgestelde vragen over Orac stalen


Van de meeste sierlijsten en 3D Wandpanelen hebben wij gratis stalen. Dit herken je aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen "Gratis staal aanvragen" knop is, dan is er geen staal beschikbaar.
De meeste pakketten passen door de brievenbus. Thuisblijven is niet nodig.

Past het niet in de brievenbus? Dan ontvang je van ons een e-mail met track en trace nummer, waarmee je het pakket kunt volgen.Hulp of advies nodig met kiezen van Orac stalen?

Neem contact op met onze klantenservice.


Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Onze winkels