Gratis uw sierlijsten en plinten stalen thuisbezorgd

Binnen 7 dagen in huis.

Bekijk en voel thuis op uw gemak uw sierlijsten en vloerplint stalen. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste lijst of plint kiest. Veel stalenpakketten passen gewoon door uw brievenbus. Thuisblijven voor uw stalen is dus niet nodig. Als dit niet het geval is, dan ontvangt u van ons per e-mail een Track en Trace nummer waarmee u uw pakket kunt volgen. De stalen ontvangt u binnen 7 dagen in huis.

Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Selecteer een sierlijst naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toegevoegd op het staalformulier hierboven.


Je hoeft de stalen niet te retourneren. Je kan de stalen eventueel delen met je familie of vrienden!
Van de sierlijsten bieden wij een gratis stalenservice aan. Je herkent dit aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen Gratis staal aanvragen knop is, dan is er dus geen staal beschikbaar.

Uitzonderingen:
- Je kan geen staal aanvragen van Ornamenten of 3D wandpanelen.
- Alleen van de flexibele wandlijst PX103F zijn stalen beschikbaar. Verder zijn er geen flexibele of buigbare stalen beschikbaar.
Je hebt de stalen binnen 7 dagen in huis. Briefpost heeft mogelijk vertraging door Corona. PostNL heeft het nog steeds erg druk. Hierdoor kan het zijn dat je stalen iets later worden thuisbezorgd.Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Onze winkels
Menu